The Firmly Enduring Skit - Holy Ground

Hotell i Trelleborg

Det är ju underbart att resa och se nya saker och få ta det lugnt och bara njuta av det man ser och gör. Man behöver inte resa långt för att njuta och se massor med roliga saker. Det kan vara lika skönt att ta en semester i Sverige som att göra det utomlands. Ja det är ju toppen när man hittar en smultronställe som inte är så långt ifrån så att man kan åka dit oftare och kunna njuta av det på bästa sätt. Ja det är underbart och något som man verkligen vill göra och önskar göra.

Hitta bra ställen att åka till

Ett ställe som jag läst lite om är Idala gårdskrog som ska vara trevlig och bra och som säkert är trevlig att åka till. Det är värt att kolla upp det och se om det är något som man vill göra nu till sommaren. Det är ju väldigt härligt tycker jag att boka i tid så att man har saker att se fram emot och längta till. Ja det är verkligen spännande och roligt och något som man kan hitta på och göra så att det blir bra.
Ja Sverige har många vackra platser att se och upptäcka och det är verkligen värt att kolla upp vilka guldkorn so mvi har här på hemmaplan, för det behöver inte kosta mycket för att det ska vara en trevlig och härlig semester. Ja det är väldigt kul när man hittar såna platser som man känner att man vill åka tillbaka till så fot som man får chansen, ja det är verkligen härligt och det är kul att det finns så många bra ställen som man kan upptäcka och njuta av. Ja så börja att ladda batterierna och se till att det blir något som man kan göra reda nu och boka i tid.